Pieczenie Jest Proste 4/2021

6,99 zł

Co zrobić z zielonymi pomidorami? Co z cukinią, której mamy nadmiar? A lada moment dojrzeją brzoskwinie... Koniec lata to pracowity czas dla smakoszy: czas robić przetwory! I nie chodzi przy tym o gromadzenie zapasów, lecz raczej o chęć wykreowania własnych smakołyków z wyszukanymi przyprawami i w nowych zestawieniach smakowych. Wypróbuj przepisy na aromatyczne chutneye, marynowane warzywa, aromatyzowane octy lub konfitury i galaretki z owoców. Zimą ciesz oczy kolorowymi warzywami z własnego ogrodu albo prosto z targu. Zawsze wiesz, co jesz, i w dodatku możesz się rozkoszować ulubionymi smakołykami dłużej niż tylko w sezonie.
 

Pieczenie Jest Proste 4/2021

6,99 zł
Ilość:
Dostawa
Zadaj pytanie

Tylko 30 w magazynie!

Co zrobić z zielonymi pomidorami? Co z cukinią, której mamy nadmiar? A lada moment dojrzeją brzoskwinie... Koniec lata to pracowity czas dla smakoszy: czas robić przetwory! I nie chodzi przy tym o gromadzenie zapasów, lecz raczej o chęć wykreowania własnych smakołyków z wyszukanymi przyprawami i w nowych zestawieniach smakowych. Wypróbuj przepisy na aromatyczne chutneye, marynowane warzywa, aromatyzowane octy lub konfitury i galaretki z owoców. Zimą ciesz oczy kolorowymi warzywami z własnego ogrodu albo prosto z targu. Zawsze wiesz, co jesz, i w dodatku możesz się rozkoszować ulubionymi smakołykami dłużej niż tylko w sezonie.